Limitless NZT-48 - Nootropics - Next Valley

Met één enkele smartdrugs NZT de slimste van de wereld worden!

Het klinkt als een verre droom. Met een pilletje de slimste van de wereld worden. Je hersenen gebruiken slechts 20% van hun totale capaciteit. Die overige 80% wordt dus niet gebruikt en kan dus in theorie worden aangesproken. In de film Limitless gebeurd precies dat. De ongemotiveerde schrijver Eddie Mora zit op de rand van de afgerond. Zijn boek moet af, zijn vriendin is klaar met zijn luiheid en een ‘echte’ baan vinden zit er niet meer in. Dan komt hij de broer van zijn ex-vrouw tegen. Deze was vroeger drugsdealer. Hij komt aan met een smartdrugs, ook wel NZT-48 genoemd. Hij mag deze smartdrugs als wijze van cadeautje uitproberen. Deze smartdrugs zorgt ervoor dat hij in één dag een heel hoofdstuk van zijn boek af heeft.

Eddie is verbaasd hierover en zijn uitgever nog meer. Hij krijgt nog een kans van zijn uitgever en zijn vriendin vergeeft hem ook zijn luiheid. Ze besluit dat ze samen zijn weer kunnen proberen. Eddie is een nieuw persoon geworden. Iemand die sneller dingen ziet, leert en ervaart. Hij kan meer bereiken. Deze persoon wilt hij graag blijven. Hij gaat dan ook op zoek naar meer NZT om fantastisch te kunnen blijven. NZT-48 is namelijk na een tijdje weer uitgewerkt en dan begint het ‘normale’, luie leven van Eddie weer.

Het leven van Eddie neemt een onverwachtse wending, wanneer hij is geïntroduceerd met NZT. Vooral wanneer hij meer NZT in handen krijgt. Schrijven is niet langer zijn passie, hij heeft veel meer potentie. Hij kan miljonair worden, echte mijlpalen bereiken. Door NZT-48 wordt zijn leven zo veel beter dan het was en dan hij ooit had kunnen denken.

Dat een smartdrugs het leven zo kan veranderen klinkt geweldig. Motivatie verhogen en luiheid verlagen is een droom voor iedereen. Zo kun je meer doen in dezelfde tijd en dit ook nog eens doen met een beter resultaat. Tegenwoordig is er, een mildere vorm, van een soort NZT verkrijgbaar. Deze smartdrugs worden nootropics genoemd. Ze maken je productiever en geven extra motivatie. Extreme dingen bereiken zoals Eddie deed in Limitless is nog ver weg, maar meer bereiken door de nootropics is natuurlijk wel mogelijk. Denk je eens in wat jij met een hogere productiviteit kunt doen! Laat je inspireren door een geweldige verhaal van Eddie en maak daar tot in zeker hoogte jouw verhaal van.

Ondanks meerdere onderzoeken naar noötropica kan en mag er geen gezondheidsclaim op de werking en eigenschappen van de producten worden gemaakt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen!