Veelgestelde vragen

Reggin

Hey, ik vroeg mij af hoe legaal dit allemaal eigenlijk is? En of er bovendien een manier is om te controleren of het ook echt de geadviseerde stoffen bevat?

Zowel de ingrediënten, producten en de organisatie Next Valley zijn allemaal legaal.

De gebruikte ingrediënten vallen veel al onder de zo genaamde nootropica categorie. Dit zijn stoffen die cognitieve vaardigheden activeren en verbeteren. Sommige nootropic stoffen zijn al bekend doordat ze gebuikt worden in reguliere vitamine supplementen, energie dranken en zelfs in dagelijks voeding. Andere zijn mindere bekend als reguliere voedingssupplement, maar voor ‘doorgewinterde’ nootropica gebruikers zijn dit bekende stoffen.

In het artikel ‘Wat is de juridische status van een Noötropica?‘ kan je meer informatie vinden.

Het in Nederland gevestigde laboratorium van Nutrilab analyseert de grondstoffen op vervuiling en op voedselfraude (is de geleverde grondstof ook echt de stof is die Next Valley verwacht dat het is). Een Certificaat van Analyse kan soms COA, een CofA, een certificaat van overeenstemming of een certificaat van conformiteit worden genoemd. Het is een document dat bevestigt dat een product dat wordt geleverd voldoet aan de specificaties van de ontvanger.

Jaron

Hallo,

Wat is de verzendtijd?

Gr Jaron

Bij bestellingen vanaf €70 is er de mogelijkheid om het kiezen voor een gratis verzending van je bestelling.

Bestellingen worden de volgende werkdag aangeboden aan de door jou gekozen bezorgdienst.

Bij het kiezen van een bezorgdienst en in de bevestigingsmail staat de geschatte bezorgdatum bij de bezorgdienst. Via de Track&Trace is de actuele bezorgdatum terug te vinden.

Meer informatie op onze klantenservice verzending pagina.

Joanna

Hoi,

Kunt u mij de lijst met ingrediënten/stoffen van de  capsules geven?

Meer informatie kan je vinden op de product pagina. Hier vindt je o.a. de ingrediënten en de gebruiksaanwijzingen.

Onder de verschillende ‘tabs’ staat de gevraagde informatie.

Wytze

Beste,

Ik heb zojuist een bestelling geplaatst en betaald, maar bij mijn bestelstatus staat nog ‘wacht op betaling.’ Er is vermoedelijk iets fout gegaan na mijn betaling en de terugkoppeling naar jullie site.

Soms krijgen we de status van een betalingen vertraagd door van onze payment provider (bijv. iDEAL). Deze worden binnen 1 werkdag handmatig gecontroleerd en bijgewerkt.

Ondanks meerdere onderzoeken naar noötropica kan en mag er geen gezondheidsclaim op de werking en eigenschappen van de producten worden gemaakt. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen!